About Anne

about Anne

Anne Miek (aka Anne) Godschalk

I studied English Language and Literature at Leiden University and worked as a teacher for several years.
After moving to Laren I joined the Gooise Academy there and studied with several artists.
In 2007 I completed the Wackers Art Academy in Amsterdam.
I have my own studio in Laren.


——-

Anne Miek Godschalk

Na mijn studie in de Engelse Taal en Letterkunde in Leiden heb ik een aantal jaren les gegeven.

Sinds 1994 woon ik in Laren en heb ik diverse cursussen gevolgd aan de Gooise Academie. Ook ben ik ruim 10 jaar actief geweest als bestuurslid van de Gooise Academie.  In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Wackers Academie voor Beeldende Kunsten in Amsterdam.

Het traditionele schilderen met olieverf en het snelle werken met acryl wissel ik af met tekenen in potlood, houtskool of pastel.  Ik wil me niet beperken tot een stijl of medium. Momenteel ben ik ook bezig met het schrijven en illustreren van kinderboekjes.

Exposities: Voornamelijk groepsexposities in Amsterdam en Laren.

 

Geef een antwoord